Lilla hotellet


boka hotell AlingsåsLilla hotellet är ett hotell som verkligen gör skäl för sitt namn. Där finns endast tio rum och hotellet är otroligt mysigt och hemtrevligt. Hotellet ligger inrymt i ett kulturhus mitt i Alingsås och det har faktiskt funnits hotellverksamhet i huset ända sedan det byggdes 1921.

Personligt B & B hotell

boka ett hotell i alingsåsHotellet ligger på tredje våningen av huset och det finns ingen hiss. Det finns tio rum och de är av olika standard, från enkelrum med tillgång till toalett och dusch i korridoren till rum med egen dusch och toalett. Frukostbuffé serveras i frukostmatsalen, men annars serveras inga måltider på hotellet. Det finns en pizzeria i husets bottenvåning och ett stenkast från hotellet ligger Alingsås centrum med sitt utbud av restauranger och caféer. Teve finns på alla rum, liksom i matsalen. Det finns också ett litet bibliotek för hotellets gäster. Alla rum har gratis trådlöst internet.

Mycket centralt läge

Lilla hotellet ligger mitt i staden, vid Lilla Torget och från hotellet har man utsikt över Jonas Ahlströmmers potatismagasin. Det finns parkering direkt vid hotellet. Det tar endast två minuter att gå till Alingsås station och även till stadens huvudgata, så hotellets läge är mycket centralt.

Klicka här för att se mer hotell i Alingsås.