First Hotel Grand


boka hotell AlingsåsFirst Hotel Grand är ett anrikt hotell. Det byggdes redan 1911 och har sedan dess genomgått några renoveringar, men hela tiden med ambitionen att bevara hotellets ursprungliga känsla. Hotellet ligger mitt i hjärtat av Alingsås.

Rum i olika prisklasser

Hotellet vänder sig till alla typer av resenärer och tanken är att de vill kunna erbjuda boende för olika behov. Deras motto är att de har ”rum från budget till bröllop”. Alla rum har eget badrum med dusch. Några har till och med badkar eller jacuzzi. Gratis trådlöst internet finns i alla rum och en stor frukostbuffé ingår i priset.

Utmärkt kök och goda konferensmöjligheter

hotell alingsåsFirst Hotel Grand har ett utmärkt kök. Restaurangutbudet är flexibelt och det finns menyer för alla tillfällen. Frukost och lunch serveras i Grands Matsal, medan Grand Veranda & Bar är hotellets a la carte restaurang. Hotellet har också en vacker festvåning som bokas för allt från bröllopsfester och jubileumsmiddagar till roliga företagsevent. Konferensmöjligheterna är också goda. Totalt finns 8 konferenslokaler och den största rymmer ända upp till 220 personer. Lokalerna har en genuin och mysig atmosfär, men samtidigt med all tänkbar bekvämlighet och teknisk utrustning som kan behövas.

Klicka här för att se mer hotell i Alingsås.